Бившият нападател на Левски Петър Курдов отсече, че според него ЦСКА в момента притежава по-добър отбор от "Сините", но все пак таи надежда за добър резултат в голямото столично дерби.

"Тежки дни за клуба. Няма какво да се заблуждаваме. С оглед футболистите, с които разполагаме, много трудно ни се получават нещата срещу ЦСКА. Виждам, че сега се опитват да правят нещо, но как да стане, като нямаш добри изпълнители. Стоичков им го каза в прав текст - в днешно време може да видим повече татуировки и гел, отколкото футбол", заяви Курдов.

"След като изгледах мача на ЦСКА с Литекс, видях, че те са по-добър отбор от Левски. Дано нашите се съживят и поне да не се излагат и да губят за пореден път. С играта срещу Локомотив обаче не мисля, че ни чака нещо добро в дербито. На "Герена" Локо Пд, който е отбор на няма и две седмици, те прави сам да си говориш. И то с момчета, които са се събрали откъде ли не.

"Това, че Гонзо е бил добър футболист и е вкарал определен брой голове на ЦСКА, не значи, че е добър ръководител. Мисля, че той първо трябва да се ослуша какво се говори на "Герена". Трябва да слезе долу на земята и да се огледа, да чуе хората. Не мисля, че отзивите за него са добри.

"Няма как към тези наставници футболистите да имат какъвто и да било респект. Поне докато беше Сираков, имаше респект, а такъв сега няма", казва Курдов.