Шефът на Управата на Левски Иво Тонев похвали сериозно Георги Иванов-Гонзо и увери, че той може да измъкне "сините" от дъното.

Както е известно, Левски стартира новото първенство с домакинско равенство 1:1 с Локомотив Пловдив, след което загуби от ЦСКА и в момента е на предпоследно място в класирането.

Тонев също така даде отчет за строителството на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" и увери, че скоро ще се видят и резултатите.

"Гонзо може да се справи с тази ситуация. Той е със силен характер, мъжкар човек и за него Левски е всичко. Така, че това са нещата".

"В момента не искам да говоря за играта на отбора и не мисля, че е редно с оглед това, че не съм навътре в спортно-техническите неща".

"Винаги е добре, ако някой е паднал, човек да му помогне да се изправи, а не да го стъпче“, обясни Иво Тонев пред „Тема Спорт“.

Той даде и повече яснота как върви изграждането на Сектор "А" на „Георги Аспарухов“. „Работи се много активно по трибуната".

"Изключително доволни и впечатлени сме от фирмата, която изпълнява проекта в момента. Напредва се с добри темпове. Грубият строеж върви по график.

"Оптимист съм, защото се работи много качествено и на високо ниво. Всеки, който има желание да помага е добре дошъл", добави Тонев.