Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че "сините" няма да предложат договор на Дани Н`Гесан и той няма да играе на „Герена“.

Както е известно, днес Дани премина медицински тестове и се смяташе, че е сигурно лятно попълнение на клуба, но Гонзо реши да го отпрати.

„Дани Н`Гесан не е готов да ни помогне в този момент. Това е причината да не му предложим договор. Това имах предвид преди обяд, когато казах, че ще преценим, дали е готов да заиграе веднага“, заяви Гонзо.

Силният човек на "Герена" коментира още загубата с 0:3 от Литекс в Ловеч и предстоящото домакинство на Черно море този петък.

"Изиграхме слаб мач в Ловеч, особено през първото полувреме. Най-нормалното нещо е сега с работа и тренировки да си върнем настроението".

"Трябва да победим в петък, мачът е много важен за нас. За мен беше непонятно как може да играем в такъв стрес първите 30 минути. Изгубихме инициативата, единоборствата, но контролирахме играта".

ова беше притеснителното в срещата. В крайна сметка повечето футболисти са опитни и имат нужните качества да играят в дерби мач“.

"Много е важно в петък да победим, за да може да свалим напрежението. Само с победи се излиза от такава ситуация", добави Гонзо.