Мениджърът на Левски Георги Иванов - Гонзо остана доволен от успеха над Славия, но призна след мача, че не му се нравят непрекъснатите коментари от различни "специалисти" по адрес на отбора.

Иванов отсече, че му е омръзнало от коментарите на хора от Япония и Китай, но не назова имена. Той обаче вероятно има на предвид Илиян Стоянов, който редовно коментира във любимия си отбор.

„Не мисля, че победата е измъчена. Видяхте, че след първия гол вкарахме и втори. Славия се отбраняваше добре в този мач. Много пъти смените са по-важни от основните играчи. Смея да твърдя, че целият отбор искаше. През цялото време се опивахме да диктуваме събитията“, започна Иванов в ефира на Диема.

„Убеден съм в това, което правя. Много псевдоспециалисти, които дават мнения от Япония, Китай вече ми омръзна да ги слушам. Убеден съм, че Левски ще е фактор в това първенство“, каза още Гонзо.

„Не съм в конфликт с Херо. Чуваме се постоянно. Аз прецених, че Жужу не е във форма за нас. Всеки ден се чуваме с Херо и обсъждаме варианти. Амари можеше да издържи 60 минути. Имаше ситуация,която не успя да вкара. Това е втори или трети мач, в който бележим в края. Това означава, че имаме характер. Търсим нападател. Надявам се да намерим точния човек, ако не го намерим, няма да взимаме друг“, допълни Иванов.