Шефовете на Левски отново излъгаха феновете на тима, че до края на годината Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде готов.

Както е известно, преди няколко седмици Иво Тонев обяви, че грубото строителство на "Герена" ще финишира до края на годината, след което ще предстоят само довършителни работи.

Това обаче няма как да се случи, тъй като от ръководството на Левски заявиха, че изграждането на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" спира и ще бъде продължено напролет.

"Част от изолацията няма да може да бъде поставена и затова ще има известно зазимяване. Дано ни стигне времето, за да изпълним всички планирани неща", каза финансовият директор Константин Баждеков.

Така за пореден път ще бъде отложен крайният срок за изграждането му. Преди време Тонев бе дал дума, че Левски ще има нов сектор до 24 май тази година, но това се оказа лъжа.

След това обеща, че до края на годината грубото строителсдтво ще бъде изградено, но и това се оказа подвеждаща информация.

Собственикът Тодор Батков многократно призна, че "сините" изпитват проблеми и строежът ще бъде преустановен за неопределено време.

По този начин Левски ще продължи да играе домакинските си мачове пред фенове, които ще подкрепят отбора само от Сектор "Б" и Сектор "В".