Бъдещият треньор на Левски Димитър Димитров - Херо е поставил за цел привличането на нов и класен бранител в отбора, пише "Тема Спорт".

Така освен нов нападател, Гонзо ще трябва да привлече и защитник в състава си, свободен агент. Ако не успее, тогава отборът ще направи това през зимната пауза. 

Бургазлията изгледа гостуването на сините на Хасково (4:1), а преди и след мача проведе разговори с Гонзо. Димитров не е доволен от представянето на отбраната на Левски срещу последния в класирането. Причината е, че на няколко пъти тя се пропука и остави нападателите на домакините да я надбягат с лекота.

Така се стигна и до гола в мрежата на Пламен Илиев, който бе от дузпа. В 83-ата минута Аймен Белаид изпусна Недялко Хубенов, а след това го фаулира в наказателното поле. Защитникът подходи глупаво, защото си заслужи и червен картон.

С игрите си през сезона Белаид не успява да впечатли Димитров и той вече се оглежда за нов централен бранител. Такъв през зимата със сигурност ще бъде взет. В момента освен с Белаид Левски разполага за този пост само с Борислав Стойчев и Пламен Димов, който обаче е твърда резерва.

Така при наказание, какъвто е сегашният случай с Белаид, или контузия на треньора на столичани ще му се налага да преквалифицира друг играч за линията на отбраната.