Легендата на Левски Кирил Ивков сподели, че "сините" са изиграли най-добрия си мач от 5 години насам, при успеха с 3:2 над Лудогорец през уикенда.

"Не съм очаквал Левски да по­каже толкова силна игра срещу най-класния отбор в родното първенство. Най-после се видя, че в нашия състав има потен­циал и той може да играе доб­ре.

"Това бе най-хубавият ни двубой от 4-5 сезона насам. Единствено ме притеснява футболистите да не си повярват излишно, да си вирнат но­совете и това да им изиграе лоша шега в следващите сре­щи. Трябва да останат на земя­та и да затвърдят формата си."

"Отборът бе много слабо подготвен от Пепе Мурсия. Докъм 30-ата минута евенту­ално показвахме нещо, но след това силите свършваха и всички изпадаха в дупка. При Гонзо е съвсем различно. Той подготви играчите, вка­ра ги в кондиция и нещата потръгнаха."

"Момчетата в състава му повярваха и вече са готови да се раздават максимално  за фланелката. Това се иска от тях - да влагат цялото си сърце и душа и да се борят докрай. Дори и да постигат лоши резултати, феновете ще са с тях, защото ще ви­дят, че се раздават."

"Приятно съм изненадан от включването на двамата испанци в състава в послед­ните два мача - Бедоя и Ание­те. Направо не можех да по­вярвам с каква лекота си взаимодействаха. Беше удо­волствие да ги наблюдаваш. Тяхната енергия срещу Лудогорец повлече и останалите и Левски стигна до престиж­ната победа", добави Ивков.