Левски може да получи ново наказание относно своята публика, след като наскоро отборът бе принуден да играе пред празни трибуни, при това в два мача.

"Тема Спорт" пише, че Дисциплинарната комисия към БФС може да прибегне до изненадваща санкция срещу столичани за плаката, издигнат от фенове на Левски срещу Лудогорец, който гласеше "Да на расизма".

Дисципът е отложил случая за следващото си заседание, като изиска повече информация, за да вземе решение. Възможно е комисията да наложи не само финансова санкция на клуба (максималната е 37 500 лева според дисциплинарния правилник), но и да затвори даден сектор за следващия домакински двубой на Левски.

Той е на 25 октомври, събота, срещу ЦСКА. Именно такава практика е ползвана от УЕФА, а на гърба си я изпита и Лудогорец. За снощния двубой с Реал Мадрид от Шампионската' лига част от сектор „В“ бе затворена. ДК към БФС пък умува да не разреши „сини“ фенове да влизат в „Б“ по време на вечното дерби. От Левски държат полицията да идентифицира лицата, издигнали плаката, и те да носят наказателна отговорност.