Бившият треньор на Левски Славиша Йоканович е новият мениджър на английския Уотфорд, обявиха от клуба. 

Сърбинът се превръща в 4-ия наставник на Стършелите от началото на сезона, след като през септември си тръгна Джузепе Санино, след това Оскар Гарсия подаде оставка заради здравословни проблеми, а дошлият след него Били Маккинли остана на поста едва 8 дни. 

„Нашата цел винаги е да правим най-доброто за клуба и с това няма да правим компромиси. Предвид талантливия отбор, с който разполагаме приоритет за нас бе да разполагаме с успешен треньор, с който да постигнем целите си. Сигурен съм, че феновете ще продължат да ни подкрепят” заяви в официално изявление собственикът Джино Поцо. 

46-годишният Йоканович е бивш играч на Челси в периода 2000-2002, а преди това игра 7 сезона в Испания, където носи екипите на Овиедо, Тенерифе и Депортиво ла Коруня. 

Като треньор води Партизан, Муантонг Юнайтед от Тайланд, а през лятото на 2013-а застава начело на Левски, но само 2 месеца и половина по-късно заради слаби резултати, е освободен. През май тази година пое застрашения от изпадане от втора испанска дивизия Еркулес, но не успя да го спаси. 

Сега обаче той поема отбор, който започна силно сезона в Чемпиъншип и след 11 кръга Уотфорд е на трето място в класирането с 21 точки, колкото имат и намиращите се пред него Норич и Нотингам.