Полузащитникът на Левски Радослав Цонев е оптимист за вечното дерби с ЦСКА този уикенд. Срещата е в събота от 16.00 часа и ще се следи пряко в Gol.bg.

Както е известно, армейците са в серия от пет последователни шампионатни победи над "сините" и от "Герена" са решени на всичко да скъсат с тази негативна серия.

„Всички мисли за негативната серия срещу ЦСКА ще се изпарят с първия съдийски сигнал. Когато излезем на терена, всеки от нас ще мисли за победата".

"Не съм гледал много мачове на ЦСКА през този сезон. Знам, че се движат добре в първенството и са лидери, но нищо повече".

"Най-опасният им футболист е Маркиньос. Бих отличил и Антон Карачанаков, който също не е никак лош. Ние обаче също имаме стойностни играчи“, заяви Цонев пред "Топспорт".

„Победата в това дерби ще ни върне в борбата за титлата. Знаете колко ценен е един успех над ЦСКА. С него ще се увеличи самочувствието и настроението в отбора".

"Всичко може да се случи, както и да останем извън Топ 6, но мислим само в положителен аспект и вярваме в съботната победа", добави младокът.