Треньорът на Левски Георги Иванов призна, че отборът е изиграл слаб мач и заслужено е загубил от Монтана.

Сините допуснаха поражение с 0:2 като гост на втородивизионния тим в първи мач от осминафиналите на турнира за Купата на България.  

"Бяхме решили да пуснем футболисти, които по-малко играят, както и част от юношите. Представихме се слабо", призна след мача Гонзо, цитиран от БТА.

"В нито една фаза не бяхме добре. Във всички линии имахме проблеми.  В защита допускаме елементарни грешки. Ради Цонев два пъти загуби топката и ни вкараха два гола".

"Във втория мач ще направим всичко възможно, за да победим. Ако пропускахме елементарни ситуации, няма как да победим. При 0:0 Миро Иванов почти от голлинията не успя да вкара".

"Не сме в добро състояние. Днес тези, които играха, не бяха на нужното ниво. Опитваме се да адаптираме младите, но те още не са готови да изнасят тежестта. Това се видя днес срещу отбор от "Б" група".

"Може би след 1-2 години те ще бъдат основни фигури в състава, но не и сега. Освен това е нормално след загубата от ЦСКА да има и психологическо напрежение".

"Сега ни предстои мач срещу Локомотив София, който ще бъде съвсем различен. Очакваме утре един нападател (б.а. Гийон Фернандес) да дойде и да премине медицински изследвания. Ако всичко е наред, той ще подпише".