Още по темата

 

Босът на Левски Тодор Батков обяви в култово интервю пред "Гонг", че ултиматума да си прехвърли безвъзмездно акциите, който му бе поставен от Тръст Синя България, му прилича на детска градина.

Освен това той даде да се разбере, че ако отборът се класира за Европа ще има лиценз, но бе доста ядосан от цялата тази дандания, която се създаде около тима.

Още по темата

 

"Никакви оставки не приемам, ние сме демократичен клуб и който не иска да работи в него, не работи. Когато ми казаха ултиматума за акциите, моят отговор беше кратък: детска градина! Честно да ви кажа, омръзна ми от тази говорилня.

"Точно на вас няма да кажа дали и този път ще платя за лиценза. Питайте разни васковци, подвасковци и надвасковци“, отсече видимо развълнуван адвокатът.

"Можеше да ми развържат ръцете и да им дам акциите, само че тогава на Нова година нямаше да има Левски и трябваше да свирим реквием.“

Още по темата

 

На въпрос ако Левски стигне до Европа, дали ще има право да играе там, Батков заяви: „Ако се класираме, ще можем да играем в Европа. Това е. Единадесет години съм плащал всичко, сега имаме спортно-технически проблем и финансов, защото имаме задължения.

"Оставете ме да си почивам, защото имам два много тежки дни, свързани с важна работа“, приключи Тодор Батков, който кацна от руската столица в София.