Звездата на Левски Антонио Аниете намекна, че може да напусне „Герена“ след края на сезона.

Договорът на атакуващия халф е до лятото, но за момента категорично отказва да го поднови, а причината за това е финансовата криза, която измъчва столичани.

Интерес към Аниете не липсва, като през зимата той отказа оферта на Динамо (Минск), искан е още от украински, руски и гръцки клубове.

„Още няма яснота около договора ми. Искам да се концентриран върху представянето си на терена. Има финансови проблеми, когато всичко стане ясно, тогава ще говорим“, каза Аниете пред БНТ1.

Той добави, че оставането на Левски във втората шестица е голям провал, който трябва да се преглътне и не пропусна да похвали Георги Иванов-Гонзо.

„Той ми помогна най-много, вярваше ми. Не съжалявам, че дойдох в Левски. Харесва ми тук. Благодаря на Георги Иванов и публиката, която ме подкрепя. Терените не ми харесват, но пък страната ви е хубава“, добави испанецът.

Накрая Аниете заяви, че Мигел Бедоя е най-добрият му приятел и призна, че никога няма да забрави благотворителната среща за спасението на баскетболния отбор на Левски в зала „Арена Армеец“.