Нови черни облаци надвиснаха над Левски. От Локомотив (Пловдив) поискаха „сините“ да им платят 120 хиляди лева за трансфера на Аймен Белаид на „Герена“.

Сумата е изключително важна за „черно-белите“, които са раздирани от жестока финансова криза. На „Лаута“ са получили уверение от ръководството на столичани, че ще получат полагащото им се. Това заяви един от шефовете на „смърфовете“ Диян Колев след снощната среща с привържениците на отбора.

Локомотив ще използва парите, за да изчисти дълговете към Лицензионната комисия, а последният срок за това е днес, 31 март. Левски се намира в същото положение и клубът трябва да плати отделно 800 хиляди лева, за да бъде решен проблемът.

Колев коментира и оставката на треньора на Локомотив Христо Колев-Бащата. „За съжаление, напускането му е огромна загуба за нас. Истински локомотивец, мъж, който ни е изключително нужен, но в крайна сметка решението е негово. Направихме всичко възможно, разговаряхме, но той е човек, който не се връща назад“, заяви той.