Треньорът на Левски Стойчо Стоев остана доволен от победата с 3:1 над Марек в мач от 27-ия кръг на „А” група.

Още по темата

 

Той си пожела настроението да бъде същото и след реванша с Лудогорец за Купата на България в сряда. Първият двубой в Разград завърши 0:0.

”Девет промени, четирима юноши, на този терен – беше ясно, че няма да се получи футбол. Борба, дълги, изритани топки. Доволен съм от младите, най-малкото се стараха”.

”Не си заслужаваше да рискувам титулярите да се контузят, защото знаехме, че Марек ще играе по-грубо. Но ако играхме в София, те щяха да вземат участие заради хубавия ни терен”.

”Голът е крайният продукт във футбола, но ме интересува и играта. От някои играчи съм доволен, други не бяха на нужната висота. Избрах Боби Цонев да изпълни дузпата, защото има нужда от самочувствие. Представи се добре и реших, че той заслужава да бия наказателния удар”.

”Старахме се, нормално е да излизаме за победа, въпреки че не играем за нищо. Всеки си гони неговите цели”.

”Четирите отбора на полуфинал имат шансове и всички се надяват да отидат на финал. Включително и ние. Сигурен съм, че ще стане хубав и атрактивен мач и след него феновете да са доволни”, каза Стоев.

Наставникът на Марек Тенчо Тенев пък призна превъзходството на Левски в мача.

„Трябваше да покажем по-голямо самочувствие и да ограничим до минимум грешките в защита, но не успяхме. В определени моменти положихме старание, играхме футбол. Понякога се получаваше, друг път не. Но и с втория състав, това си е Левски. Липсват ни головете, с 10 няма как да стане”, каза Тенев.