Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров-Гугутката коментира изказването на Кирил Домусчиев, че без „сините“ и ЦСКА не може и държавата трябва да им помогне.

Още по темата

 

Фен №1 на столичния гранд не подмина и „червените“, заявявайки, че няма нищо против да фалират и да отидат да играят в аматьорските дивизии.

„Ако ги няма Левски и ЦСКА, няма да има кой да му гледа на г-н Домусчиев платения канал. Без Лудогорец със сигурност може“.

„Не мога да говоря от името на всички левскари, но аз лично мога и без ЦСКА. До 1948 г. е имало футбол и без тях, значи може. Що се отнася до помощта от държавата, за която говори г-н Домусчиев, тя за ЦСКА не е спирала“.

„Като се почне от спасяването им след изпадането им от „А“ група преди много години, мине се през обединенията им с разни отбори и се стигне до помощта след отнемането на европейския лиценз през 2008“, каза Гугутката през „Меридиан мач“.

Той каза още, че феновете на Левски са готови с хореографията за реванша с Лудогорец от полуфиналите за Купата на България. Срещата на стадион „Георги Аспарухов“ е в сряда от 18:45 часа, като първият мач в Разград завърши 0:0.

„Уточнили сме нещата по часове на среща с полицията. Вярвам че стадионът ще е пълен и ще включим всички фенове. Във фен магазините продадохме над 3000 билета и повече нямаме. Доколкото знам обаче ще бъдат пуснати още за „Б“ и „В“ сектор. Мисля, че имаме сили да победим Лудогорец“, добави Владимиров.

Накрая той коментира и глобата на ЦСКА от 37 500 лева, която БФС наложи заради издигнати свастики по време на загубата на „армейците“ с 0:1 от Локомотив (София).

„Левски за същото в Ловеч освен глобата, отнесе и два мача без публика. На тях и санкцията щеше да им се размине, ако ние не бяхме дали гласност. Направо ги бяха потулили и този път“, завърши Гугутката.