Капитанът на Левски Владимир Гаджев си пожела силният колектив на стадион "Георги Аспарухов" да се запази и за следващия сезон.

"Как се поддържа силен колектив? Много лесно, просто се обединяваме около общата цел - Левски да върви напред, независимо какво е финансовото състояние", каза националът пред Канал 3.

"Този колектив сме го направили още миналата година и той продължи да бъде силен. Трябва да загърбим финансовите проблеми и да излизаме, за да се наслаждаваме на играта, да радваме хората, футболът е направен за феновете."

"След като има такъв колектив, значи има добро взаимодействие между футболистите, треньора и ръководството. Надявам се с общи усилия отборът да се запази и за догодина."

Той сподели и очакванията си за финала за купата, в който столичани ще срещнат Черно море.

"Този мач още е далеч. Няма да има подценяване от наша страна, треньорският екип няма да го допусне. Със сигурност има и обеца на нашето ухо от преди две години, когато загубихме от Берое."

"Но много малко мои колеги са били в онзи отбор тогава, така че със сигурност нещата ще бъдат коренно различни сега", увери халфът.