Треньорът на Левски Стойчо Стоев остана доволен от победата с 6:0 над Марек в мач от последния кръг на „А” група и изрази надежда, че звездите няма да напуснат отбора заради финансовата криза.

Още по темата

 

До края „сините” имат още една среща – финала за Купата на България срещу Черно море на 30 май в Бургас.

„Младите футболисти се стараха, играхме с настроение, мачът беше без определен заряд. Доволен съм от старанието на всички”.

”Предупредих Аниете да бъде внимателен, да избягва единоборствата, това, което направи е плод на всички в отбора, заслуга е на целия тим”.

”Като си стигнал до финал, ние и Черно море ще направим всичко да спечелим битката, готови сме за мача, надявам се и феновете да помогнат, да внесат позитивизъм на играчите, дано покажат какво могат, надявам се да спечелим трофея”.

”Определено има едно добро развитие в отбора, вижда се, че обичаме да играем футбол, топката да е ниско по земята, да се владее, да се реализират положенията, има доста работа, но има развитие”.

”Надявам се основните фигури да не напуснат, че ще останат в отбора, има настроение във футболистите и това се предава на терена, наслаждават се на футбола, който играят”, каза Стоев.