Испанският нападател на Левски Антонио Аниете не скри задоволството си от факта, че оглави голмайсторската листа на "А" група.

Още по темата

 

Нападателят на "сините" реализира два гола при победата с 6:0 над Марек в последния кръг на първенството снощи и с 14 попадения измести от върха на листата на реализаторите Мартин Камбуров от Локомотив Пловдив, който завърши сезона с 13.

"Много съм щастлив, благодаря на треньора, че ми даде възможност да съм първи в тази листа. Това ме радва изключително много. Благодаря на всички за това. Публиката, отношението към мен, любовта, са една от основните причини да съм лидер в голмайсторската листа. Няма как да не им благодаря", каза той.

"Много важен мач ни предстои, това е един от най-важните моменти в моята кариера, все пак е финал. Със сигурност трябва и да завършим добре сезона, защото публиката ни го заслужава", допълни Аниете, визирайки финала за купата на България срещу Черно море в събота в Бургас.

Испанецът все още не си е осигурил голмайсторската корона в "А" група, тъй като до края на сезона остават още четири мача. Най близките му преследвачи, които имат да изиграят по още една среща, са Жуниор Кишада и Върджил Мисиджан от Лудогорец, Данило Асприля от Литекс и Радослав Василев от Славия, които досега са отбелязали по 10 попадения.