Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви, че не знае нищо за смяна на собствеността в клуба.

Преди два дни се появиха информации, че Тодор Батков ще сдаде властта на Иво Тонев заради загубения финал за Купата на България с Черно море с 1:2.

Още по темата

 

"Не знам за смяна на собствеността. Не съм се чувал с г-н Батков. На него със сигурност му е тежко, както на всички нас. Намаляваме бюджета и за това преговаряме с футболистите. Имаме уверение, че заплатите вече ще се плащат навреме".

"Иво Тонев може да говори по тези въпроси, защото той води преговори за нови спонсори. Не мога да преценя на кое място ще е бюджетът на Левски спрямо другите отбори, тъй като не знаем какъв ще е съставът на А група", каза Гонзо, след което коментира и отнетите лицензи на ЦСКА и Локомотив София.

"Вече казах, че ЦСКА и Локомотив София са традиционни отбори, които са постигнали много през годините. Без тях "А" група може би ще е постна, но пък трябва да се спазват и законите", заяви още Гонзо.

Той изрази оптимизъм, че Антонио Аниете и Роман Прохазка ще останат на "Герена" и през следващия сезон.

"Оптимист съм, че футболистите ще приемат нашите предложения. Убеден съм, че тези, които искаме ще останат. Целта ни е да запазим гръбнака. Стойчо Стоев е дал списък с футболисти, които иска да останат".

"Има играчи, с които ще се разделим. На други сме предложили намаление на заплатите. На този етап не мога да ви кажа имена, когато има нещо официално ще разберете. Продължаваме и преговорите с Лукаш Гикиевич", завърши Иванов.