Голмайсторът на "А" група за последния сезон – Антонио Аниете, е готов да се върне в Левски, съобщава "Труд".

Още по темата

 

Чрез посредници испанският атакуващ халф е проучил какъв е шансът отново да облече синия екип. Той не прие условията за нов договор и си тръгна през юни. При научаването на вестта за новите собственици на клуба, които трябва да гарантират финансова стабилност, Аниете е променил мнението си. "Аниете сам затвори вратата към Левски, каза Георги Иванов  миналата седмица. Така шансът за връщане на Аниете едва ли е сериозен.

В същото време стана ясно, че двама планирани за нови се отдалечават от подписи.

Георги Костадинов над три седмици не приема условията за договор. Бившият халф на Берое е чакан, сякаш е Серхио Бускетс, което е нелепо с оглед скромното му име. Липсва "да" и за последната трета оферта, което намалява много шанса за договор с "Герена".

Личат високи препятствия за подпис с Атанас Курдов, желан за резервен нападател. Футболистът чака бележка от Астана, че клубът няма финансови претенции за него. Всеобщото мнение е, че Курдов е изгонен от Казахстан през м. г.

Астана обаче има депозирано уведомление, че чака Атанас за подготовка, следователно го смята за свой. А Георги Иванов вече обяви, че Курдов ще бъде взет само с изрядни документи.