Ръководството на Левски следи с нескрит интерес ситуацията около изпадналия в немилост в Лудогорец Михаил Александров.

Националът не попада в стартовия състав при Бруно Рибейро и дори бе пратен в дублиращия тим. Той игра като титуляр при загубата с 2:3 от Дунав Русе на старта в "Б" група и вкара гол. И по всичко личи, че дните му в Разград са преброени.

На "Герена" пък се нуждаят от две крила. А опитите на "сините" шефове да доведат чужденци на този пост засега удрят на камък. Дори Либан Абди, който игра през пролетта на "Герена" като преотстъпен от турския Ризеспор, все още не може да разтрогне договора си с този клуб. Левски го иска само като свободен агент, защото не може да си позволи да плаща трансферна сума.

Ако скъса с разградчани, то "сините" несъмнено ще направят опит да си осигурят услугите на Александров, съобщава "Тема спорт". През лятото Лудогорец вече се раздели с друг български национал – Христо Златински.

Стойчо Стоев отлично познава качествата на фланговия играч от годината, в която му бе треньор в Разград. Той разчиташе на футболиста. През миналата кампания Александров изигра 22 мача за Лудогорец в елита, в които отбеляза 1 гол.

Той започна титуляр в първия двубой срещу Милсами (1:2) в квалификациите в Шампионската лига, но след това загуби доверието на Бруно Рибейро. Желанието на юношата на ЦСКА, който е минал и през Борусия Дортмунд, обаче е да продължи кариерата си в чужбина.