Търпението на висшето ръководство на Левски към спортно-техническия щаб започва да се изчерпва. Представянето на сините от началото на сезона е незадоволително. А причина за това е, че на „Герена“ прекалено много закъсняха с правенето на отбора.

От едва два кръга столичани могат да използват първия си централен нападател Атанас Курдов, а в миналия дебют направи другия Умар Диаби. Причината за това бяха неуредици с документите им и невъзможност да бъдат картотекирани навреме.

Треньорът Стойчо Стоев пък продължава да иска най-малкото един флангови играч, а месец септември почти дойде. Заради всичките тези неуредици, на „Герена“ се пече рокада, ако слабите резултати продължат.

И тя няма да е на наставника Стоев, а на спортния директор Георги Иванов, съобщи в. „Всеки ден“. Изданието твърди, че Гонзо ще получи още малко кредит на доверие, но при нови издънки на отбора ще бъде освободен от поста.

За него е гласен бившият играч на сините Гошо Гинчев. 46-годишният специалист преди време беше спортен директор на Берое и е наясно с материята. Гинчев работи в различни комисии на футболния съюз, а понастоящем е съветник в спортното министерство.