Завърналият се в Левски Живко Миланов се очаква да направи дебют в утрешния двубой срещу Славия.
 
Той е гласен за титуляр на десния фланг на отбраната, а словакът Роман Прохазка ще бъде преместен в по-предни позиции.
 
"Знам, че отборът на Славия в момента върви доста добре. По мое време имах добри спомени от мачовете с „белите“. Надявам се да продължат и сега. Левски играе винаги за победа, фаворити за титлата според мен са Литекс и Лудогорец, който е малко над останалите", заяви Миланов пред "Диема Спорт", цитиран от вестник "Тема спорт". 

"Останалите състави са с изравнени сили. И Левски ще има своите шансове. Доста неща са се променили, докато ме нямаше в клуба. Има нови хора в ръководството, в организационен план също има новости. Не е вярно обаче, че нямаме цели - в този тим винаги има. В каквото и да е състояние, Левски се е стремил да печели титла или купа най-малкото".
 
„Футбол се прави с пари, с доста средства. Левски и ЦСКА имаха затруднения и стана така, че двата гранда изостанаха малко. Лудогорец има собственик, който е обезпечил тима. Там разполагат с класни чужденци, по-лесно е", посочи той и разкри плановете за бъдещето си. "Искам да се прибера в Русия, това ми е желанието, но ще видим как ще протекат нещата. В момента съм футболист на Левски, фокусиран съм върху предстоящите мачове, влизам във форма", посочи той.
 
Миланов коментира и успеха на бившия си треньор Станимир Стоилов, който вкара казахстанския Астана в групите на Шампионската лига. "Няма случайни неща. Когато Левски достигна до групите, някои хора по това време си даваха мнението, че се е случило нещо случайно. В момента той затваря устите на критиците", завърши Миланов.