Испанският нападател Антонио "Кинта" Аниете няма намерение да се завръща в Левски. Както е известно, голмайсторът на "А" група за миналия сезон изгледа на живо двубоя срещу Литекс миналата седмица и посети бившите си съотборници в съблекалнята, което породи слуховете за скорошното му завръщане в Левски.

"Трябваше да замина за България, за да оправя някои лични документи. Използвах случая, за да гледам мач на моя бивш отбор. Аз обичам не само да играя футбол, а и да го гледам", категоричен е испанският нападател.

"За мое желание да се завърна в Левски обаче не съм говорил с никого, а написаното в българските медии не отговаря на действителността. Държа да отбележа и това, че на няколко пъти съм отричал в интервюта, че ще се завърна в Левски."

"Искам да подчертая ясно, че аз съм щастлив в Нефтчи. Треньорите, съотборниците ми и ръководителите имат доверие в мен. Феновете пък са страхотни. Искам да оправдая това доверие и да нося победи на Нефтчи", допълва Аниете, като по този начин опроверга думите на Георги Иванов - Гонзо.