Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви, че в момента ЦСКА е там, където му е мястото – във "В" група.

Кошмарът на "червените" смята, че клубът от "Българска армия" е бил изхвърлен в аматьорския футбол напълно закономерно, защото е нарушил правилата.

"ЦСКА е там, където му е мястото. Законите са, за да се спазват. ЦСКА от дълго време не ги спазва. Отдавна държавата и БФС трябваше да прекратят тази практика", каза Гонзо пред bTV.

Легендарната деветка също така изрази задоволството си от факта, че Левски е на първо място в класирането в "А" група. "Сините" станаха лидери за първи път от около 2,5 години, а това стана факт след победата с 2:1 над Литекс в Ловеч.

Гонзо говори и за новите собственици на клуба в лицето на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. "Сегашните собственици са ясни. На общото събрание ще се разбере кой притежава Левски".

"За мен са тези хора, които виждам всеки ден на стадиона", каза още Иванов, след което заяви, че за последно е видял бившият президент на Левски – Тодор Батков, на един от мачовете на отбора.

Накрая Гонзо призова феновете да напълнят стадион "Васил Левски" утре за приятелския мач с шведския Юргорден, който беше организиран в чест от 50-годишнината на Левски от дебюта в евротурнирите.