Феновете на Левски избраха идеалния отбор на всички времена за евротурнирите.

В него личат имената на двама чужденци – Игор Томашич и Седрик Бардон, както и на най-големите легенди Наско Сираков и Георги Аспарухов-Гунди.

За треньор пък е избран Станимир Стоилов, който изведе "сините" до 1/4-финал за Купата на УЕФА и класира отбора в груповата фаза на Шампионска лига.

"Искам да благодаря на всички левскари, които са гласували за мен. Това е голяма чест. Смятам, че тази награда още повече ме задължава. Всички сме длъжни да помагаме на Левски да се развива. Според мен срещата с Киево е най-велика, в мен имаше напрежение преди нея. Пожелавам на отбора да има нови евроуспехи и на феновете все така да подкрепят тима. В момента виждам голямо единство сред всички, което е пътят за успеха", заяви Мъри.

"Любимите ми моменти с Левски са доста. Незабравими са мачовете с Хайдук, Ювентус, Ливърпул. Чест и удоволствие е да играеш за тази велика публика. За мен е странно, че ме избраха за №1, Левски е имал много велики вратари. Пожелавам да видим отбора там, където му е мястото – на върха и да видим отбора отново в Шампионска лига", каза пък Димитър Иванков, който е вратар №1.

Съставът на Левски според феновете:

Вратар: Димитър Иванков

Защитници: Николай Илиев, Елин Топузаков, Игор Томашич, Пламен Николов

Халфове: Даниел Боримиров, Божидар Искренов, Седрик Бардон, Никола Котков

Нападатели: Наско Сираков, Георги Аспарухов

Треньор: Станимир Стоилов