Централният защитник Йордан Милиев се завърна в Левски. Бранителят се включи в днешното занимание на Стойчо Стоев и се очаква да подпише договор с клуба до края на сезона.

На "Герена" спешно имаха нужда от нов футболист, който да играе в сърцето на защитата след тежката контузия на юношата Деян Иванов. На тази позиция "сините" останаха само с Аймен Белаид и Макс Карнер, което сериозно притесни столичани. Именно заради това Левски пробегна до услугите на Милиев, който за последно игра в македонския Шкендия Тетово, но в момента е свободен агент.

Очаква се през януари Левски да вземе поне още един централен защитник. Договорът на Белаид изтича и се очаква да напусне "Герена", което ще накара "сините" да му намерят заместник. Сред спряганите имена е това на Александър Александров от Лудогорец. Националът също става свободен агент от 31 декември и може да излезе без пари на лидера в "А" група.

Предишният престой на Милиев на "Герена" беше от 2009 до 2013 година и за този период изигра 91 мача, в които вкара 2 гола. Най-силният му сезон беше 2010/11, когато беше твърд титуляр. Тогава Левски игра в групите на Лига Европа и съвсем малко не достигна за класиране във фазата на елиминациите.

"Сините" спечелиха 7 точки след победи над Гент (3:2) и Спортинг Лисабон (1:0) и 2:2 с Лил с нещастния автогол на Иво Иванов. В крайното класиране именно французите изпревариха българския отбор с точка повече. В македонското първенство пък Милиев записа 37 срещи с 1 попадение и през април беше избран за играч на месеца в местния шампионат. През 2012 година игра под наем в израелския Апоел Рамат Хашарон (10/0). Той има и 4 мача за националния отбор на България.

През последните няколко седмици Милиев тренира индивидуално, а интерес към него проявяваше и Славия.