Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо разкри какви планове има за зимна селекция.

Легендата иска да доведе на "Герена" трима атакуващи футболисти, които значително да засилят  атакуващата мощ на отбора, което е ахилесовата му пета от началото на сезона.

"Ако не вземем нужните попълнения, ще имаме проблеми във втория полусезон. Това ще бъде приоритет", каза Гонзо пред "Дарик радио". "Лятото – още двама души, за да сме готови за евротурнирите. Такъв ни е планът", добави той.

Той каза още, че Левски ще подпише договор в петък с френския нападател Санти Нгом, който изкара пробен период. Гонзо добави, че утре има среща с Боян Йоргачевич и представителите му и се очаква сръбският вратар да преподпише със "сините".

"С Прохазка сме на финалната права, с Белаид се разбрахме за малко повече време. Единственият проблем е Живко Миланов, защото сигурно към него ще има доста голям интерес.  С Гаджев все още не сме разговаряли. Той иска да изчисти взаимоотношенията с друг клуб, с който е имал разговори. Аз бих предпочел да остане в Левски. С Бедоя все още не сме разговаряли. След Нова година с него", каза Иванов за останалите футболисти, чиито контракт изтичат.

Иванов даде положителна оценка и на треньорското ръководство на Левски. "Разбираме се от първия ден. Стойчо е добър треньор, който показа с работата си, че заслужава да е в Левски. Аз гледам да осигурявам нужното спокойствие и доверие към него, за да се чувства и той добре", заяви той.

Бившият нападател каза още, че, ако "сините" успеят да станат шампиони, титлата ще бъде напълно почтена. "Ако някой каже, че ние не искаме да сме шампиони, ще излъже. Но не сме подготвени за такива цели. Мога отговорно да заявя, че в Левски се работи изключително почтено. Не се занимаваме със съдии. Много пъти бяхме ощетени от съдиите, но никога не сме предявили претенции, за разлика от другите отбори. Запазваме толерантност засега, но няма да стоим, ако ни навредят".

"Когато едни хора работят честно и почтено, рано или късно трудът им се отблагодарява. Мястото, което ще заемем накрая, ще бъде такова, каквото е показал отборът. Когато има правила, трябва да се спазват. А не Лудогорец, като имат човек в изпълкома, нарушават правилата на изпълкома, а Левски няма човек и ги спазва", завърши Гонзо.