Норвежкият национал Ола Камара е мистериозният нападател, който отказа да премине в Левски преди дни, пише "Меридиан мач". Както е известно, директорът на "сините" Георги Иванов обяви, че спортно-техническия щаб е харесал нов нападател, но той е отказал офертата.

"Вчера имахме случай с един централен нападател с много добри качества и класа за Левски, но той изобщо не иска да чуе за България. И лятото така удряхме на камък с доста футболисти", обясни Гонзо.

Отрицателният отговор на Ола Камара изглежда някак логичен. Той е собственост на австрийския гранд Аустрия (Виена), а към днешна дата играе като преотстъпен за норвежкия Мьолде с договор до края на годината. При "викингите" той прави голям фурор, като за 26 мача вкара 14 гола в местното първенство. Отделно от това, Камара е част от страхотното представяне на Мьолде в Лига Европа. В момента норвежкия ттим е убедитерно първи в групата си, а желаният от Левски нападател има гол във вратата на Селтик.

Ола, който има и 7 мача за националния отбор на Норвегия, не е отказал предложението заради пари. Той е обяснил, че не иска да играе в България, а в германската Бундеслига и не би отишъл на "Герена", дори и "сините" да го засипят с пари.

Така Гонзо и Стойчо Стоев продължават търсенето на нападател, както и на още поне двама атакуващи футболисти.