Ръководството на Левски предупреди привържениците както на "сините", така и на Славия, че мерките за сигурност на стадион "Георги Аспарухов" ще бъдат завишени в оставащите домакински мачове.

Причина са проявите на агресия в последните седмици на европейска територия, като за да бъдат избегнати инциденти, охраната няма да допуска посетители на съоръжението, носещи раници, обемисти чанти и съмнителен багаж.

"Уважаеми фенове, след събитията във Франция и извършения в Париж атентат на 13 ноември бяха се въведени засилени мерки за сигурност на територията на всички спортни съоръжения в Европа. В тази връзка за предстоящата среща между Левски и Славия тази неделя от 17:45 часа на стадион "Георги Аспарухов" всеки привърженик ще бъде подлаган на щателна проверка. Обръщаме ви внимание, че на стадиона няма да бъдат допускани лица с раници, обемисти чанти и друг багаж", съобщават от ръководството на Левски.

"Пропусквателният режим ще се извършва традиционно на територията пред входовете на сектор "Б" и "В". ПФК Левски и Националният клуб на привържениците призовават всички фенове да проявят търпение към ситуацията и да дойдат по-рано на стадиона, за да не се получават струпвания пред входовете", завършва съобщението.