Левски и Лудогорец имат равни шансове в борбата за титлата. Това заяви новото попълнение на "сините" Александър Александров, който по-рано днес подписа договор с клуба за 1,5 г.

Националният защитник идва именно от разградчани като свободен агент, след като отказа да поднови контракта си. Той каза още, че не е на "Герена" заради Георги Иванов и Стойчо Стоев, с които е работил съответно в Черно море и Лудогорец.

"Не съм на "Герена" заради Георги Иванов и Стойчо Стоев. Дойдох, защото Левски е голямо име в България. Надявам се бързо да свикна с обстановката в клуба и да успея да се наложа като титуляр. Шансът за титлата с Лудогорец е 50:50. С предишния ми отбор се разделихме нормално", заяви Александров.

В класирането Левски и Лудогорец са на върха с по 38 точки, но шампионите могат да получат аванс от 5 т. Това ще стане, ако Литекс бъде изхвърлен от елита. Тогава всички резултати на "оранжевите" се анулират, което ще е сериозен удар по "сините".

Те записаха две победи над ловчанлии – 2:1 като гости и служебното 3:0 в София, докато Лудогорец е със загуба и равенство срещу Литекс.