Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че „сините” са намерели млад централен нападател от Нигерия. Двете страни са се разбрали и клуба от София очаква пристигането на играча.
 
„Излизат някакви имена, които не се актуални. Футболистът е гледан от нашите скаути. Той има два мача за нигерийския национален отбор до 20 години. Физиката му е впечатляваща. Смятаме, че той е перспективен”, каза директорът пред "Гонг".
 
„Не случайно Левски се е насочил към такива играчи. Менголо, който е на 22 години, Нар, който е на 21, Божидар Краев е на 18, въпросният централен нападател, на когото ще запазя името, защото може и да не стане – един трансфер никога не е сигурен, когато и двете страни не са подписали договора, той е на 20 години, така че ние мислим за бъдещето. За 1-2-4 години напред сме начертали план, който следваме. Не е нещо, което да правим, защото така ни е дошло”, добави той.
 
„Левски отдавна можеше да вземе един нападател на 28-29 години, да запълним тази празнина, която вие, медиите, само търсите, за да можете да си направите сензации, да можете да ме оплюете мене, на което съм свикнал и не ми прави впечатление.  Но смята, че най-важното е да говорим за бъдеще и перспектива в Левски, а не за настоящия момент”, допълни Гонзо.