Треньорът на Левски Стойчо Стоев завия, че е доволен от играчите си, въпреки равенството 1:1 срещу словенския Домжале в днешната контролна среща на "сините" в турския курорт Анталия.

"На фона на това, че вкарах доста юноши, все пак привършва лагера, трябваше да им дам повече шанс, а в четвъртък има друг мач и търсех малко освежаване на определен брой футболисти, бих казал, че съм доволен".

"Младите се стараха. Ясно е, че нямат този опит и това в някои моменти накланяше везните в полза на другия отбор. Като цяло съм доволен", коментира Стоев веднага след двубоя.

Наставникът на софиянци е изненадан приятно от новото попълнение Венцислав Христов, който се присъедини към отбора едва през миналата седмица, след като не беше играл в официален мач от средата на октомври миналата година.

"Венци определено надскача нашите очаквания. Следващия мач той ще получи повече игрови минути. При Менголо е по-трудно, но той близо 6 месеца не е играл. Очаквахме го и затова и днес го ползвах само 30 минути", заяви Стоев.

Той обясни и ситуацията с контузените в състава. "Карнер все още не е готов за игра след травмата, Де Нойер получи второ схващане в бедрото и не исках да рискувам. Другия мач сигурно също няма да играе. Краев е по-добре и в четвъртък ще вземе участие".

"Ради Цонев в последната срещу получи контузия в колянната става и все още чувства болка. Предпочетох да не вземе участие, но за следващата контрола сигурно ще бъде на разположение", каза Стоев.