Левски победи с 3:0 третия в словашката лига Спартак Миява в последната си контрола на лагера в турския курорт Анталия. Старши треньорът Стойчо Стоев не можеше да използва от по-опитните футболисти защитника Максимилиан Карнер и халфа Джереми Де Ноойер, който все още не са готови за игра след контузии.

"Сините" имаха сериозно превъзходство и създадоха куп положения, но през първото полувреме така и не успяха да преодолеят вратаря Матуш Хрушка.  В 13-ата минута Франсис Нар беше изведен от Мехди Бурабия сам срещу Хрушка в дясно в пеналта, но ганаецът стреля в тялото на словашкия страж. 

Малко по-късно Мигел Бедоя от дясно намери Венци Христов, който със задна ножица шутира към вратата от 12-13 метра, но Хрушка спаси. Вратарят на Спартак отново се намеси решително в 20-ата минута, когато Веселин Минев отправи силен удар от 20 метра, но Хрушка показа отличен рефлекс и с плонж в ляво успя да избие с една ръка.

Пет минути по-късно Бедоя намери Божидар Краев в пеналта и младокът стреля по тревата от 13-14 метра, но стражът на словаците избие с крак. След малко повече от половин час Бурабия центрира фалцово от корнер от ляво и топката се отби в напречната греда.

Малко по-късно Нар стреля опасно с глава след подаване от дясно на Роман Прохазка, но края целта. В 38-ата минута Георги Костадинов получи пас от Христов и шутира силно от 15 метра, но над гредата. Пет минути преди почивката Христов отправи хубав изстрел от 18 метра, но отново Хрушка показа класа и изби с една ръка в корнер. 

Левски продължи да доминира и след почивката и в 57-ата минута заслужено поведе. Бурабия центрира от дясно от фаул и оставеният непокрит Георги Костадинов от границата на малкия пеналт от въздуха засече с крак в мрежата.  Малко по-късно Бедоя изведе Краев в чиста позиция в дясно в пеналта, но от десетина метра крилото стреля по диагонала край гредата. 

В 81-ата минута Мигел Бедоя удвои с точен удар от дъгата пред наказателното поле в долния ляв ъгъл на вратата на Хрушка след пас на резервата Мики Орачев.  Четири минути по-късно Джъстин Менголо вкара първия си гол със "синята" фланелка с хубав удар от около 22 метра. 

В 87-ата минута Менголо можеше да се разпише за втори път. Той нахлу на скорост в дясно в пеналта и шутира по диагонала, но Хрушка успя да докосне леко топката и тя се отби от страничната греда и се върна в ръцете на вратаря.

Левски се прибира утре вечерта в България, а на 16 февруари (вторник) в 19:30 часа ще представи отбора си за новия сезон в зала "Сити Марк Арт Център" (бивше кино "Левски") на бул. "Янко Сакъзов" 30 в София на благотворително тържество в помощ на кампанията "Левски в училище". Кувертът е на стойност 100 лева и ще продава в офиса на клуба на улица "Тодорини кукли" 47.