Треньорът на Левски Стойчо Стоев остана много доволен от разгромната победа с 5:1 над Черно море в мач от 31-ия кръг на "А" група, игран на стадион "Георги Аспарухов".

"Нормално е, след като победиш Черно море да си доволен, те са сериозен отбор и срещу тях винаги трудно се играе. Хубавото е, че имаше настроение, въпреки че почнахме малко лежерно. Допуснахме бързо изравняване, а имахме ситуации, при които лесно можехме да вкараме, но не го направихме", заяв Стоев пред Diema Sport.

"Хубавото е, че второто полувреме създадохме положения и ги вкарахме. Радвам се, че победихме. Стремяхме се да пресираме още в тяхната половина, както всеки път правим. Но понякога се получава, понякога не. Харесва ми, че сме отбор. Нямаме звезди, а сплав от футболисти, които си помагат. Така изглеждаме сериозен отбор", добави треньорът, след което коментира и представянето на Венцислав Христов, който се отличи с хеттрик.

"Точно преди втория гол на Христов имах идея да го сменя, но точно преди смяната вкара и го оставих да играе. Играеше добре, а много време не му вървеше. Но хубавото е, че вкара и го смених да обере овациите на публиката", добави Стоев.