Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев сподели впечатленията си от мача с Монтана (1:0) от 32-ия кръг на „А” група. Двубоят се проведе на стадион „Огоста” в северозападния град.  
 
- Хареса ли ви като продукция мачът?
- Теренът сигурно изглеждаше много добър по телевизията, но всъщност не е така, доста тежък е, трудно се комуникира с топката, върви бавно, по този начин се затруднихме. Но много положения изпускаме. Много рано можехме да си подсигурим мача, а даваме възможност на противника да си повярва. Имаше много центрирания, по този начин опитват с първа и втора топка техни нападатели да ни затруднят в наказателното поле, общо взето реагирахме адекватно.
 
- Ще дадете ли шанс на млади футболисти и на такива, които по-малко вземат участие?
- Със сигурност ще има ротации, може и всички мачове да има определени ротации, ние нямаме кой знае какъв избор, да кажем 7-8 човека. Ще бъде в рамките на 2-3-ма, които по ред причини са взели по-малко участие, за да може да дадат свежест и на мен да ми дадат някаква яснота и спокойствие за следващите мачове, говоря за Лига Европа. В един такъв турнир трябва задължително голям брой футболисти, докато в България може да си позволиш една бройка от 12-13, докато в Лига Европа е съвсем различно.
 
- До какъв етап е селекцията?
- Още не искам да коментирам. Края на месеца ще имаме яснота кои евентуално привличаме.
 
- 9 май е важна дата като краен срок за отговор от Бедоя, близнаците Цоневи…
- Чакаме 9 май и ще видим. Все още нищо не мога да ви кажа.
 
- Отлагате с ден празненствата в Разград. Оптимално или максимално е постигнатото второ място?
- Общо взето да, имаше стечение на обстоятелствата, когато Лудогорец изпитваше проблеми есента, но вече след отнемането на точките първенството беше предрешено.