Днес футболен клуб Левски празнува своя 102-и рожден ден. "Сините" фенове могат да се гордеят със славната история на клуба, който освен много успехи в България, има и своите впечатляващи постижения на европейската сцена. Ето и поздрава, който от Левски отправиха към верните си привърженици:

"Днес отброяваме 102-ата годишнина от онзи велик за цялата „синя“ общност миг. Миг, в който група ентусиасти се събират в центъра на София и поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб Левски.

Вече повече от 100 години всички, свързани със „синята“ идея споделяме радости и вълнения. Моменти на велика еуфория от успеха и рани от неуспеха. Не забравяме нито миговете, в които сме били на върха, нито тези в които сме преживявали загуби. Защото важен е не само успехът. Важен е заветът, че победата не трябва да се преследва на всяка цена, ако потъпква спортсменството.

Спомняме си легендите, съхраняваме паметта и ще продължим да следваме примера на великите имена, които създадоха мита за величието на футболната игра.

Защото името ни задължава.

Защото Левски е и винаги ще бъде онази искра, която пали огъня на страстта дори в най-тежките мигове. Дава ти упование и надежда. Кара те да летиш, дори когато крилете ти са прекършени.

Днес Левски продължава своята битка. Битка за финансово стабилизиране. Битка за завръщането на върха в българския футбол. Там, където му е исторически закодирано да бъде. И тази битка е едновременно тежка заради моментните дадености и вдъхновяваща заради невероятната подкрепа на най-големия капитал в клуба – неговата велика публика.

Намираме се на прага на нов кръстопът, на който трябва да си подадем ръка, за да се върнем заедно на пътя на успеха. Да дадем нов импулс и увереност на разбирането, че поетата посока е правилна.

Защото когато фенове и отбор са рамо до рамо им е исторически предопределено да спечелят своята битка за съхранение.

102 години Левски. Мечтаем, но не забравяме!"