Нови скандални разкрития от тъмното минало на най-новото попълнение на Левски Хеан Деса смутиха сините. Освен че се е проявявал като безскрупулен побойник на жени, перуанецът, чийто пряко е Лудия, си падал по манекенки и травестити, става ясно от публикации за него в родината му, пише "Всеки ден".

Знойната моделка Шърли Арика твърди, че е минала през кревата му още докато бил женен. Най-извратената страна на Хеан обаче се оказва влечението към мъже в рокли. Травеститът Руби Мун разкрива, че футболистът му е изпратил свои голи снимки и горещи видеоклипове, на които се снимал в ерекция.

Деса дойде на "Герена" със скромна футболна визитка, но за сметка на това извън терена е голям скандалджия. Още с идването му в Левски се разбра, че е бил арестуван за домашно насилие, като в полицията има четири жалби от бившата му съпруга Клайди Медина. Самата тя свидетелства в съда, че по време на брака им в жилището им Деса спретвал диви оргии и алкохолни гуляи.

На "Герена" са се хванали за главите от миналото на скандалния перуанец, който спокойно слага в джоба си някогашния щурак в Левски Гара Дембеле. Все пак сега се надяват, че на Деса му е увряла главата и няма да го гонят из кръчмите в Студентски град.