Халфът на "Левски" Джереми де Ноойер ще остане при "сините". Това разкри самият той пред холандския "vi.nl".

Отбори от Турция, Русия и Холандия са следили футболиста на "сините" мача срещу "Марибор" и са го харесали. Клубовете, които се облизват за Де Ноойер обаче не предлагат супероферта.

"Аз искам клуб, с когото да седнем и да преговаряме сериозно. С агента ми не искаме просто ей така де си говорим с някого", обясни Де Ноойер.

В същото време халфът на Левски Мехди Бурабия започна тренировки. Полузащитникът се готви по индивидуален план заради контузията си. Той се завърна преди старта на подготовката със счупена ръка. После се оказа, че се налага тя да бъде оперирана. 

С бързото подобряване на функционалното състояние на французина се е заел Роко Перота. Двамата прекарват доста време във фитнеса. Все още е рано да се каже кога  халфът, който дойде на "Герена" в началото на зимата, ще е готов за игра.

С контузия в състава на Левски е и Сърджан Лукин. Той има мускулна травма в бедрото. Заради нея румънецът пропусна двубоите с Марибор от втория квалификационен кръг в Лига Европа. Лукин ще бъде на разположение на треньора Люпко Петрович най-рано след месец.