Един от лидерите на Левски Георги Костадинов даде специално интервю за клубната телевизия преди старта на Първа професионална лига. Халфът на "сините" коментира ситуацията около тима, предсезонната подготовка и мачовете с Марибор.
"Физически се чувстваме доста добре. Може би малко от психологическа гледна точка сме уморени, предвид загубата от Марибор. Надявам се, че след мача с Монтана всичко това ще бъде отшумяло", започна Костадинов.

"Няма как толкова бързо да забравим мачовете с Марибор. В нас остана болката, че разочаровахме феновете и не им предоставихме още такива вечери. Смея да твърдя, че бяхме доста по-добрия отбор в тези два мача. Само липсата на шанс ни лиши от заслужено продължаване в следващата фаза".

"Мисля само как постигнем по-добри резултати. След като миналата година бяхме втори, сега целта е ясна - да сме шампиони. За мен е положително, че има повече отбори в първенството. Това означава, че футболът ще се развива на повече места. По-важно е обаче качеството да бъде на добро ниво. Личното ми мнение е, че разделянето на две фази на първенството не е толкова добро".

"Сигурен съм, че ще дадем всичко от себе си в неделя. Ще успеем да победим и да представим нужния спектакъл на феновете по трибуните. Ние силно се надяваме, че ще продължим с добрите си изяви и стадионът отново да бъде пълен. Треньорският щаб много добре си свърши работата. Вече за запознахме обстойно с Монтана".

"Дано ние футболистите да покажем доста добра игра, както с Марибор и едно постоянство. Сигурен съм, че като това бъде факт, хората ще се върнат по трибуните и ще бъдем едно цяло. А когато бъдем едно цяло, това означава добри резултати", завърши Костадинов.