Футболистът на Левски Бабатунде Aдениджи бе избран за Играч №1 на 4-ия кръг в Пръва професионална лига в традиционната анкета на футболните треньор и Пресклуб “България”.

“В Левски сме едно семейство! Благодаря на треньорския щаб за възможността да играя за този отбор. Искам да стана шампион. Само Левски!”, бяха първите думи на перлата на “Сините”.

"Искам да благодаря на съотборниците си и щаба за тази възможност, която ми дадоха да спечеля тази награда. Това е първата ми награда с Левски, но моята цел е да спечеля шампионската титла с отбора. Благодаря ви на всички! Само Левски!", сподели Тунде и продължи. 

"Чувствам се добре вече сега. Тук всички сме като семейство, ако не сме така, не можем да постигнем нищо. Важното е да сме като семейство, независимо какви са очакванията, защото например в Англия всеки очаква Манчестър Юнайтед да е шампион. Трябва да играем така, както можем, за да спечелим титлата", след което сподели за живота си у нас. 

"Засега съм научил някои елементарни думи на български, които ползваме на терена. Животът в София е много хубав, много ми харесва тук." 

"Чувствам се толкова добре на мястото, където ме постави треньорът. Всички трябва да даваме максимума от себе си във всеки един двубой, трябва да покажем на какво сме способни", завърши играчът