Селекцията в Левски не е приключила. "Сините" търсят футболист, който да повиши атакуващата мощ на отбора, пише ''7 дни спорт''.

Последните информации са, че от "Герена" отново опипват почвата за евентуално привличане на нападателя Галин Иванов. От клуба вече са се свързали с човек близък до бързака, за да разберат какво се случва с него и дали той в момента има отбор. Националът за последно играеше в турския Самсунспор, но договорът му изтече.

С добрите си изяви Иванов стигна и до националния отбор на България и бе повикан от Ивалйо Петев за турнето в Япония. Към него интерес не липсва, като той е имал преговори със Самсунспор и с още няколко тима от Турция. Играчът дори пътува няколко пъти до южната ни съседка, за да преговаря с бившия си отбор, но така и не успя да се разбере с шефовете на тима, които са се отнесли доста несериозно към него, а освен това му дължат пари от предишния му престой.

Галин Иванов мина и през Левски и добре познава обстановката на "Герена". Все още обаче разговори с него не са водени, а "сините" само опипват почвата. През миналия сезон левскарите направиха опит да привлекат Галин в редиците си, но тогава той избра да отиде в Турция. В Левски проявяват интерес и към Емил Гъргоров, но е доста малко вероятно Бадема да дойде на "Герена".