Сблъсъкът между ЦСКА-София и Левски наближава, а с него напрежението се увеличава.

Всички привърженици с нетърпение чакат да видят хореографията на сектор "Б" за мача на стадион "Васил Левски". Причината е повече от прозаична – тя ще е свързана със събитията на "Армията" през лятото, когато след множество трансформации и вратички в закона Литекс беше прекръстен на ЦСКА-София, заигра в Борисовата градина, докато "оранжевите" взеха лиценза на Ботев Луковит и се подвизават във "В" група.

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян обеща, че запалянковците на Левски подготвят големи изненади за съботния сблъсък, а вече стана ясно каква е идеята на фенклуба от Велико Търново. Тя е свързана с "панахидата на ЦСКА", което можете да видите от снимката горе, а останалата част от хореографията ще е далеч по грандиозна. В част от групите във Facebook пък събитието е озаглавено като: "сесека тире софия - ЛЕВСКИ" (б.р. - виж снимката долу), там могат да бъдат забелязани и множество забавни колажи (б.р. - виж най-долу). Очаква се "червените" привърженици да опитат да отговорят подобаващо на сериозното предизвикателство.

В същото време на "Герена" вече се продават билети за двубоя. Официалната телевизия на 26-кратния шампион на България пусна видео, което е озаглавено, че талоните за "мача с преименуваното дружество" могат да бъдат закупени. Тяхната цена е 5 лв. за сектор "Б" и 12 лв. за "В".

ЦСКА и Левски излизат един срещу друг в събота от 16.30 часа и срещата може да се проследи на живо в Gol.bg.

Заб.: Тук е изобразено как Ганчев пада на земята заради синия юмрук.

Заб.:  Ганчев боядисва с червена боя екипите на футболистите на Литекс, ухилен до уши.