Легендата на Левски Иван Вуцов е на мнение, че в съботния сблъсък между "сините" и ЦСКА-София не е имало класа. Според него и двата отбора нямат сили да детронират първенеца Лудогорец.

"Дербито беше прилично (смее се). И двата отбора се постараха, но... Най-хубавото е, че то беше коректно - нямаше грубости. Мисля, че публиката остана доволна, защото имаше драматизъм. Но само това. Класата определено не беше висока. А и няма кой да я даде в отборите - като се загледате внимателно в тях, и виждате. Но като цяло - общо взето бе добре", заяви Вуцов пред "Тема спорт".

"Беше хубаво да има победител, на мен ми се искаше това да е Левски. Но нещата не се развиха така, както сините очакваха. Отборът стоеше добре, знаеше какво иска, но не успя да задържи преднината си. Не е уместно да коментирам имало ли е дузпа - каквото е свирил съдията, това е. Като цяло отборите бяха еднакво "силни". Нямаше нещо от класа, нешо впечатляваше. Такива моменти липсваха", каза Вуцов пред вестник "Тема Спорт".

"Трудно, много трудно някой от Левски и ЦСКА може да се бори за титлата. Лудогорец е не със стъпка, а с крачки и пред двата отбора. И като организация, и като игра, и като наличност на силни футболисти. Не е невъзможно този тим да бъде детрониран, но само на мускули от страна на Левски няма как да се получат нещата", добави Вуцов.