Бившият треньор на Левски – Люпко Петрович, заяви, че не знае кой е собственик на клуба. Сръбската легенда изненадващо напусна поста преди два дни и в интервюто си допълни, че "не може да се бори с вятърни мелници".

"Уморен съм, не мога да се боря с вятърни мелници, нямам повече енергия, за да го правя. Горд съм с работата си в Левски. Не е моя работа да говоря за това, но всеки в България знае, че съм направил чудо. Не е нормално в тези условия да сме пред Лудогорец. Успехът дойде, защото създадохме компактен отбор, ние сме силни като цяло", казва Петрович пред сръбското издание "Новости".

"Положението в Левски не е добро. Не е известно кой е собственикът. Организацията е лоша. Феновете, които са като звездашите в Сърбия, най-многобройни, очакват само победа. Изискванията са големи, а моята отговорност е най-голяма. Сега се очаква невъзможното и повтарям, че нямам повече сили да се боря с един милион проблеми. Ще добавя, че когато дойдох, казах, че се нуждаем от пет до шест нови попълнения. От този списък нито един футболист не дойде", допълни Петрович.

"Подадох оставка преди мача с Берое, но казахме това след победата. Това стана пред над 40 журналисти, които търсеха грешки. Във всеки случай прекратяването на договора вече е в сила. Сега ще остана за известно време в София и след това обратно към Белград. Имам нужда от почивка и малко по-спокойна работа. Мога да бъда съветник в някой клуб", завърши легендата.