Доскорошният помощник-треньор на Левски Елин Топузаков ще застане начело на Левски поне до края на годината. Това обяви на извънредния брифинг спортният директор на клуба Стансилав Ангелов-Пелето.

Асен Букарев ще бъде асистент на Топчо. Както е известно, досегашният треньор на тима Люпко Петрович подаде оставка часове преди шампионатния мач с Берое.

Пелето призна, че двамата млади специалисти ще получат пълен картбланш в оставащите мачове през 2016-а година и в случай че разкрият потенциала, който притежават, може да продължат съвместната си работа като треньор и помощник на “Герена” и след Нова година.

"Елин Топузаков ще води Левски до края на годината, негов асистент ще бъде Асен БУкарев. Ние не сме луди, когато върви отбора да спрем да плащаме.Комуникацията ни с Люпко Петрович бе много добра. Той не е изразявал пред мен недоволство", каза Станислав Ангелов. 

"За мен е странно, че всичко се случи два преди мача. Той знае много добре, че това, което прави ще развали обстановката в клуба. Не знам какъв е мотивът му, но това според мен цели разединяването на левскарската общност. Нямам никакво обяснение. Винаги съм носил отговорността за действията си".

"Никога не съм се крил, дори когато съм грешал. Винаги съм се показвал с лицето и с името си. За мен истинските мъже и хора се познават в трудните моменти. Добре, че не стигнахме до трудни моменти с Люпко Петрович. Казвам го с уважение, защото всичко щеше да бъде много по-трудно", добави Пелето.