Бившият спортен директор на Левски и настоящ треньор на Черно море – Георги Иванов, подкрепи сръбската легенда Люпко Петрович в решението му да напусне "Герена".

Оставката на спеца беше доста изненадваща, а Гонзо заяви, че той си е тръгнал от "сините" по същите причини, поради които и носителят на КЕШ с Цървена звезда за 1991 г. "Люпко Петрович си тръгна поради същите причини, които ме отказаха и мен. Вече е време хората да разберат кой е орелът и кой е щуката. Люпко го гонеха цели четири месеца. В такава ненормална обстановка няма как да се работи. Един мач не може да направи треньора по-добър или по-слаб", каза Гонзо, който утре ще изведе Черно море срещу Левски в София в мач от 1/8-финалите за Купата на България.


"Очаква ни доста тежък мач, все пак Левски е фаворит. Напълно нормално да се подготвим за това и да използваме нашите силни страни. Ще бъде доста интересен мач, в който до последно няма да се знае кой ще победи. Няма да тренираме дузпи, не вярвам да се стигне до дузпи", заяви бившият нападател на "сините".

"Когато познаваш в детайли един отбор е много по-лесно. Ще се опитам да запозная играчите си с отбора на Левски и да се противопоставят. В сряда в 21:30 ще кажа къде ми стигат мечтите за Купата".

"Отборът на Левски играе една година заедно, ние все пак сме в София, гости сме, ако отстраним Левски, амбициите ни ще бъдат много по-големи. С всичко най-добро разполагам, късмет е, че нямам контузии от началото на първенството, защото и моята група не е особено голяма", завърши Гонзо.