Полузащитникът Георги Костадинов изрази желание да остане в Левски, очаквайки предложение за нов договор. Националът се завърна на "Герена" след лечение в Италия. Костадинов даде интервю пред Левски ТВ.

"Чувствам се в доста добро състояние. Лечението ми в Италия премина на доста високо ниво и се надявам, че до няколко дни ще започна да тренирам с моите съотборници. Преди всичко искам да благодаря на ръководството и спортно-техническия щаб, че решиха да ме изпратят в клиниката в Болоня. Заедно с Диан Иванов, който продължава да е там, направихме една мини-подготовка", коментира Костадинов.

"Изписаха се доста глупости относно моя договор. Остават шест месеца до края му. За момента не сме водили разговори за подновяването му, но смятам, че сега, след като се завърнах от Италия, ще седнем и ще говорим. Позитивно настроен съм и смятам, че и двете страни можем да стигнем до разбирателство. Виждам бъдещето ми в Левски", каза Мечката.

"Единствено от нас зависи дали ще запишем нова дълга серия от победи. Направихме го веднъж, можем да го направим отново. Голямата ми цел е да стана шампион на България с Левски. Надявам се, че с много работа и обединение между ръководство, футболисти и фенове, ще успеем да се върнем на първото място", оптимист е Костадинов.

"Изпращам позитивна година. Да играеш в Левски е огромно предизвикателство. Доволен съм от представянето си. Надявам се тепърва да се развивам", изрази амбициите си халфът.

"Мачът, от който най-много ме болеше, е загубата за Купата в Ловеч. Паднахме нелепо (б.р. - Литекс елиминира Левски след 3:0 на 8 декември 2015 г.). Положителното през изминалата година е победата над Лудогорец, която постигнахме този сезон. Тя беше дълго чакана и я отличавам като двубоя, който предизвика положителни емоции", добави Георги Костадинов.