Новото попълнение на Левски Антон Огнянов е оптимист, че "сините" са в състояние да се преборят с Лудогорец за титлата във футболното първенство.

Огнянов днес парафира контракт за една година с трансфер от Дунав Русе.

Той се завръща на "Герена" след 2014 година, когато също беше привлечен в средата на януари от Любимец. В зимната подготовка обаче лявото крило получи тежка травма на глезена в контрола срещу Виктория Пилзен и не игра до лятото.

В последствие Огнянов не успя да се наложи при "сините", като през есенния дял на следващия сезон записа едва 5 мача с 2 гола и през януари 2015 година премина в Берое.

"Много съм щастлив. Радвам се, че отново съм част от този голям отбор. За мен означава много. Радвам се, че ще имам възможност отново да докажа, защото предния път не успях поради обстоятелствата и контузията, която имах, моите качества и да помогна в борбата за титлата на отбора".

"Моите цели са доброто ми представяне, доказването като качества на футболист и помагането на отбора да се пребори за титлата с Лудогорец и за по-добрите игри на самия отбор. Обстановката ми е позната, ръководителите, повечето от съотборници, така че няма нищо непознато за мен. Атмосферата за мен винаги е била приятна тук. Надявам се и сега да е така. Физически състоянието ми е добре, смятам, че съвсем малко съм изостанал с подготовката, но ще наваксам.", каза Огнянов за ЛевскиТВ.

"Радвам се, че всичко е така, както трябва, въпреки че се случиха малко по-бавно нещата. Такива са процедурите и правилата, затова стана и забавянето от петък до днес. Всичко е хубаво, когато свършва добре", каза още Огнянов.

"За Левски винаги приоритет е първото място. Смятам, че има шанс. Конкуренцията е голяма в лицето на Лудогорец, но смятам, че можем да се преборим за по-предна позиция", допълни той.